28.03.18 Siam park, veekeskus

Siam park on suur veekeskus, mis asub Costa Adejes. Valisime külastuseks tööpäeva, kuna arvasime, et ehk on siis vähem rahvast. Aga unustasime pisiasja, et praegu on paljudel lastel koolivaheaeg. Ja rahvast oli lausa murdu. Üks suur järjekordades ootamise ja rahvamassis sagimise päev oli. Piltidel on näha udune taevas, see ongi kaliima. 
Mattiasel oli muidugi lõbus, aga mina erilist elamust just ei saanud. Üritasin Elluga leida vaiksema nurgakese, kus aeg kuidagi mööda saata. Ma lihtsalt ei ole suur rahvamasside inimene. Martin ja Mattias käisid atraktsioonidel ja basseinides.
Kõige rohkem meeldis neile jõgi, kus sai kummist rõngastega sõita ja suur rannaala, lainetega basseiniga. Seal oli ka üks kõrge liumägi, arvasime, et Mattias sealt alla ei lase. Aga julges küll ja esimene asi, mida ütles, kui alla jõudis, et tahab veel. Muidugi oli veel mitmeid laskumisi ja muid adrenaliini armastavatele täiskasvanutele mõeldud radasid. Olime Siam pargis terve päeva, kella 11-17 ja Mattiasele jäi ikka väheks. Välja tulles ostis Martin omale uue pileti (nii sai pileti poole hinnaga 17,5 eur), et ühel päeval veelkord Mattiasega veekeskust külastada.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Numbritest. Maroko ja Tenerife 2018

13-15.03.18 laevasõit, Cadiz - Santa Cruz de Tenerife

19-20.04.18 Santa Cruz. Hüvasti Tenerife!