20.03.18 Loro Park, loomapark

Loro Park on suur, maailmas tuntud, looma- ja linnupark Puerto de la Cruzi linna lähedal. See on koht, mida külastavad kindlasti kõik Tenerifele puhkusele sõitnud lastega pered.
Terve tänase päeva olime Loro Pargis. See jättis meile kustumatu mulje ja meeldis kõigile väga. Sissepääsupilet on muidugi üsna krõbe (täiskasvanu pilet koos Siam pargi külastusega 60 eur). (Siam park on veekeskus, Tenerife lõunaosas, kuhu läheme nüüd lähipäevil). Aga ikkagi oma hinda väärt. Nägime erinevaid loomashowsid. Meile esinesid mõõkvaalad, delfiinid, papagoid ja merilõvid. Mattiasega vaatasime kinos loodusfilmi. Oli olemas laste mänguväljak ja mini Ameerikamäed. Mitmed söögikohad ja suveniiride poed, akvaarium. Ning palju ilusat rohelist loodust ja mitmeid erinevaid loomi. 
Rahvast oli päris palju ja sagimist, aga kui võtad rahulikult ja on aega terve päev, siis nägemata ei jää midagi. Kõik on väga korras, puhas ja hoolitsetud.




Meie lemmikud olid delfiinide ja merilõvide showd. Kes satub siia kanti, siis soovitame külastada Loro parki :)





Õhtul sõitsime mööda saare põhjakallast edasi lääne poole. Jäime ööbima Icod de los Vinos lähedal asuvas San Marcose rannaparklas.

Kommentaarid

  1. Imeilus park! Fotod ka väga efektsed! Meie tegime ka seal olles sadu pilte! :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Numbritest. Maroko ja Tenerife 2018

13-15.03.18 laevasõit, Cadiz - Santa Cruz de Tenerife

19-20.04.18 Santa Cruz. Hüvasti Tenerife!